Coaching augumentat cu suport digital pentru definirea provocărilor și antrenamentul flexibilității personale 

 

Agile Coaching

Dezvoltare prin setare de obiective și antrenament mental zilnic

În acest moment nu ești logat. Click pe butonul de mai jos și vei fi direcționat către login sau creare cont nou. Finalizează procesul Login/Cont Nou și revii în această pagină pentru a continua comanda.

Unde

Sesiunea va avea loc Online

Când

În acest moment nu ești logat. Click pe butonul de mai sus și vei fi direcționat către login sau creare cont nou. Finalizează procesul Login/Cont Nou și revii în această pagină pentru a continua comanda.

Cât

1225 lei + tva

Sesiunea individuală se va focaliza formularea pe rezultatelor și reprezentărilor unui viitor fezabil.  Pentru a folosi la maximum timpul îți voi solicita precompletarea unui formular online prin care se îți vei preciza ariile principale pe care le propui să fie discutate în sesiunea unu la unu.

În funcție de solicitarea inițială și concluziile primei întâlniri decide asupra tipului de lucru „Vision”, „Goal” sau „Challenge”. De asemenea îți voi explica metodologia de utilizare a intrumentelor digitale pe care le vom utiliza  „Vision Companion”, „Goal Companion” sau „Challenge Companion”. Pentru suportul procesului tău între sesiuni dar și pentru a avea o dezvoltare bazată pe dovezi vom utiliza „Agile Companion”.

Agile Companion

Sesiunile de coaching propriu-zise se vor focaliza pe ajustări, recalibrarea limbajului, comportamentului sau a posibilităților de modificare a percepțiilor. Îmaginea evoluției personale o vom face și pe baza interpretării datelor strânse de „Agile Companion” și procesate statistic și dinamic nelinear. Observarea sistematică pe baza însemnărilor zilnice a limbajului utilizat și analiza calitativă a felului în care ai inițiat schimbarea sunt un un avantaj în sprijinul progresului accelerat.

 

Cătălin Zaharia

Senior Partner

Formator NLP Professional

Sunt pasionat de cunoașterea minții umane, curios despre misterele vieții și conștiinței. Viziunea lucrului cu oameni am avut-o încă din copilărie și m-am îndreptat inițial spre medicină. Apoi curiozitatea m-a făcut să învăț depre spre noile tehnologii și știinte ale informației pentru suportul sistemului de sănătate prin facultatea de bioinginerie. Mi-am finalizat formarea medicală cu specializarea psihiatrie. De aici a fost un drum firesc să mă formez ca psihoterapeut, coach și trainer. Toate aceste cunoștințe și abilități le folosesc în prezent pentru mine, familie sau clienți.


Get In Touch

În acest moment nu ești logat. Click pe butonul de mai jos și vei fi direcționat către login sau creare cont nou. Finalizează procesul Login/Cont Nou și revii în această pagină pentru a continua comanda.

follow me
Caută