8 MINUTES INTERVIEW
cu PETER SCHUTZ

Interviu în 8 minute structurat pentru
decodarea profilului candidaților și a partenerilor de negociere

 

Trainerul internaţional Peter Schutz  îţi aduce o metodă rapidă, simplă şi eficientă de identificare, în cadrul unei discuţii sau al unui interviu, a tiparelor profunde de gândire şi comportament ale interlocutorului în doar 8 minute! Cursul este unul intens, pe parcursul a 4 zile (+1 zi supervizare după 10 săptămâni), într-un grup de maxim 12 participanţi.

In acest cadru vei avea abilitatea de a folosi tehnici avansate de intervievare și vei obţine răspunsuri în următoarele direcții:

Management:
Ce tehnici de management pot fi folosite pentru persoanele cu anumite tipare?
Este această persoană adecvată pentru poziția in care e? Are nevoie sa fie sprijinită?

Angajații din staff:
Ce sarcini pot îndeplini bine și ce sarcini sunt inadecvate pentru oamenii cu aceste tipare? Cum pot fi ghidate prin coaching aceste persoane pentru a-și îndeplini sarcinile?

Vânzări și marketing:
Ce strategii de marketing pot fi folosite pentru această persoană? Ce structură lingvistică va funcționa? Există vreo prezentare sau închidere de vânzare care se potrivește cu aceste tipare?

Recomandat pentru:

8-Minute-Interview este adresat recrutorilor, managerilor HR Development, managerilor și reprezentanților de vânzări, managerilor de proiect.

Executivi / recrutori: cu scopul de a găsi cei mai buni angajați pentru companie și pentru a le oferi poziția adecvată. 

Managerilor HR Development: pentru a angaja oamenii în corelație cu abilitățile și tiparele lor comportamentale și pentru a le asigura dezvoltarea in cel mai eficient mod posibil. 

Manageri: managerii cunosc diversitatea angajaților; ei vor folosi aceasta în mod profitabil pentru companie și pentru angajații acesteia.

Reprezentanți de vânzări și Manageri de Proiect: vor fi în postura de a reacționa potrivit comportamentelor partenerilor de negociere și vor prezenta produsele și serviciile într-un mod adecvat pentru clienți.

Despre subiect:

Ce îți dorești de la un job? Cum știi că ai făcut o treabă bună? Care este calea cea bună pentru a-ți crește șansele de succes?

Intrebările sunt importante, dar modul în care decodifici răspunsurile face diferenţa! 

Bazat pe structurile verbale și non-verbale ale răspunsurilor la întrebări precum cele de mai sus, vei putea trage concluzii specifice legate de nivelul motivațional, stilul de lucru, organizarea muncii si mecanismele interne de reglaj al nivelului de stres. De asemenea, vei putea face o estimare corectă a abilităţii de cooperare și în legatură cu atitudinea antreprenorială a candidaților, angajaților sau a clienților. 


Ce înveţi:

  • Stăpâneşti o metodă simplă şi eficientă de a face rapid profilul persoanei din faţa ta.
  • O metodologie practică de a detecta tiparele profunde de gândire şi comportament ale oamenilor, şi astfel să ai o arie bogată de alegeri în ceea ce priveşte interactiunea cu aceştia.
  • Cum să citeşti structura internă a gândirii, acea hartă interioară pe care o avem fiecare şi în funcţie de care ne ghidăm în lume.
  • Cum să formulezi un anunţ de angajare pentru a atrage candidaţii potriviţi.
  • Să comunici task-uri şi să motivezi angajaţii într-un mod adaptat structurii lor interne.
  • O bună cunoaştere a felului în care persoanele cu care comunici procesează informaţia.

 

Beneficiile tale:
- Obții propriul tău feedback despre structurile tiparelor tale comportamentale.
- Vei fi capabil să iei decizii personale corecte.
- Capacitatea de  face estimări asupra motivației oamenilor.
- Vei înțelege tiparele și filtrele perceptuale ale oamenilor.
- Conștientizezi propriile preferinţe atunci când interpretezi un candidat.
- Vei cunoaște ce performanțe pot fi de așteptat de la angajații tăi în concordanţă cu tiparele lor.
- Economiseşti bani și timp.

Metode:

În 8-Minute-Interview sunt folosite Metaprogramele NLP. Programarea Neuro-Lingvistică NLP este o metodă psihologică efectivă care îmbogățește și transformă constructiv experiența umană și comportamentele.
Metaprogramele în NLP sunt considerate filtre perceptuale. Ele sunt utile pentru a identifica cum o persoană percepe informația și cum reacționează la mediu.

Alte informaţii:

Acest seminar implică o antrenare intensă, exemple video și practică. La circa zece săptămâni după seminar, va fi susținută o supervizare și o validare. 
Acest seminar poate fi oferit și personalizat pentru un training intern de companie.

Despre trainerul Peter Schutz găseşti informaţii aici:http://www.mindmaster.ro/despre/echipa/peter-schutz

 

 

 

8 MINUTES INTERVIEW

4 zile

duminica 17:00 - 21:00

luni 10:00 - 21:00

marti 10:00 - 21:00

miercuri 10:00 - 15:00

Cu două pauze de cafea ~ 15 min și pauză de prânz ~ 90 – 120 min. Masa e asigurata pe parcursul celor 4 zile.TRAINER: Mag. PETER SCHUTZ - Austria (cursul va fi sustinut in limba ENGLEZA)

COST:  990 euro + TVA pana in 27 Martie 2014 (curs euro 4.5)

last minute: 1190 euro + TVA in perioada 01-26 Aprilie 2014 (curs euro 4.5)

Cuprinde instruirea, hand-out-uri, coffee break-uri, masa pe parcursul întregului eveniment, și follow-up după zece săptămâni.


MĂRIMEA GRUPULUI: max.15

LOC: str. Alexandru Borneanu nr.2, Bucuresti- vezi harta...ÎNSCRIE-TE ACUM ! formular de înscriere on line...Pentru înscriere trebuie sa fii intergistrat și autentificat în portal. După înscrierea la curs vei primi un mail automat pentru confirmare și contul de plată iar cu min. 3 zile înaintea cursului, un mail cu toate detaliile organizatorice de care ai nevoie.