O experienţă unică a lumii tale interioare: relaţia ta cu banii şi prosperitatea!


 

 

 The Wealthy Mind Experience

  Experimentarea mentalităţii pentru Prosperitate

 • "Mi-aș fi dorit să fac altceva în viață ..."
 • "Ai succes dacă ai relaţii..."
 • "Nu primesc recunoașterea pe care o merit..."
 • "Trebuie să munceşti din greu ca să faci bani..."
 • "Dai comision şi obţii ce vrei..."
 • "Nu reușesc să econimisesc niciodată..."
 • "Nu poți avea încredere în nimeni..."

 ...şi dacă doreşti să fii la cîrma vieţii tale, atunci The Wealthy Mind TM este pentru TINE !

 The Wealthy Mind TM a fost dezvoltat de-a lungul anilor de cercetare ştiinţifică în domeniile Programării Neuro Lingvistice(NLP), Teoriei Haosului, şi Gândirii Sistemice, şi este prezentat într-un mod interactiv.

Cum să afli dacă credinţele tale te ţin pe loc ? Vezi care din aceste întrebări au o mai mare semnificaţie pentru tine . . .

- Cât de des te simţi inconfortabil când pronunţi preţul cerut în faţa unui potenţial consumator?
- Te simti uneori frustrat şi te întrebi cum alţii "nu mai deştepti ca tine" au mai mult succes?
- Crezi într-adevăr ( în inima ta ) că faci tot ceea ce ţine de tine ca să fii bogat?
- Ce te opreşte să-ţi urmezi inima şi să faci ceea ce îţi place cu adevărat?
- Simţi uneori o lipsă de încredere în tine însuţi şi în abilitatea de a performa aşa cum ai dori?
- Ai vrea uneori să renunţi şi să ai o slujba sigură, chiar dacă muncind pentru alţii ?
- Ţi -e frica uneori de competiţie şi crezi ca te poate scoate din afacere?
- Ţi se întâmplă sa eviţi să ceri suma pe care crezi că o meriţi ca apoi să fii nervos pe tine însuţi?
- Ai frici şi anxietăţi că nu ai suficienţi bani?
- Cât de des amâni un telefon sau o vizită de prospectare deoarece crezi că vei fi refuzat?
- Cât de mult suferi din cauza conflictelor interne şi a vocii critice interioare care exprimă îndoieli şi temeri?
Procese puternice şi modalităţi practice te ajută să înveţi cum gândirea şi comportamentul tău pot atrage mai multă independenţă şi bogăţie în viaţa ta.

Programul depăşeşte abordările tradiţionale de motivare, de vizualizare sau de gândire pozitivă. Mai mult decât însuşirea unor tehnici şi cunoştinţe, acesta relevă structura gândirii de succes în viaţă şi oferă procese transformaţionale NLP.  

trainer: dr. Cătălin Zaharia

The Wealthy Mind TM este mai mult decât un seminar de unde obţii o informaţie interesantă pe care să o aplici mai târziu.

Acesta NU este un seminar despre îmbogăţire sau un program de strategii financiare !

Cui se adreseaza:

 • Persoane interesate de echilibrarea relației cu banii
 • Antreprenori
 • Profesionişti în vânzări
 • Traineri, tutori, coacheri, mentori
 • Cei interesaţi de dezvoltare personală 


The Wealthy Mind este un workshop intensiv de dezvoltare personală. Cere sa te uiţi adânc în interiorul tău înainte de a face transformări care îţi vor schimba viaţa. Daca nu eşti dispus să priveşti înăuntrul tău, să lucrezi cu tine însuţi sau să schimbi anumite arii din viaţa ta, atunci acest workshop nu e pentru tine.

7 motive ca să ai experienţa The Wealthy Mind TM

Carieră
Îţi programezi creierul pentru un parcurs de excepţie în carieră sau în businessul tău.
Dacă lucrezi într-o firmă de prestigiu sau îţi întemeiezi propria afacere, iei decizii legate de bani în fiecare zi! Este important ca deciziile privind cariera ta să fie perfect integrate mediului în care trăieşti.
Înveţi cum valorile şi rolurile îţi susţin deciziile.

Schimbare care se menţine
Poate că ai mai fost la cursuri în trecut care te-au lăsat cu sentimentul că te simţi grozav, dar care la scurt timp şi-a pierdut intensitatea. Adevăratul câştig al unui training îl obţii după terminarea lui şi dacă se menţine in timp, atunci când eşti capabil să faci lucrurile altfel - în situaţii reale noi, independent şi liber în deciziile şi acţiunile tale.

Flexibilitate
Dacă un singur lucru ar fi să alegi dintre beneficiile pe care ţi le oferă The Wealthy Mind TM, noi credem că flexibilitatea ar trebui să fie acela. A fi flexibil înseamnă a te adapta uşor schimbărilor de mediu şi a avea multe opţiuni. În afaceri aceasta înseamnă calea cea mai scurtă spre succes.

Satisfacţie
Noi credem ca trainingul The Wealthy Mind TM va fi una din cele mai semnificative experienţe din viaţa ta. Pe deasupra, noi credem că te vei bucura şi vei preţui experienţa obţinută.

Networking
Când te-ai alăturat acestui program, nu ai venit doar la un training, ci ai intrat într-o comunitate, în sensul că vei fi cu un grup de oameni cu care te vei cunoaşte cu adevarat şi care vor fi o reţea de suport pentru tine. Această reţea adesea este un prilej de afaceri sau de prietenii de o viaţă.

Avantaj personal şi profesional
Oamenii vin la training din multe motive, personale şi profesionale. Unii se focalizează pe marea varietate de abilităţi ce le învaţă în timpul programului. Pentru alţii acesta poate fi un program în care pot face schimbări importante în viața lor.

Recunoaştere
La The Wealthy Mind TM vii pentru că devii mai bun în ce faci şi astfel obţii recunoaşterea şi respectul celorlalţi. Acesta nu este un training despre cum să investeşti sau cum să negociezi. Este un nivel mai sus. Se adresează nevoilor superioare identificate de Abraham Maslow - apartenenţă, recunoaştere şi stimă de sine.

www.thewealthymind.com

Fii atent ! Cu The Wealthy Mind TM descoperi, provoci şi transcezi mentalităti limitative. Devii congruent în crearea condiţiilor pentru bunăstare.
Ia în considerare aceste experienţe pe care alţii le-au avut după ce au participat la The Wealthy Mind TM şi s-au aliniat cu cele mai profunde valori:
Aceasta este povestea adevarată a celui care îţi arată cum să fii mai bun în ceea ce faci. Modelează excelenţa lui.

The Wealthy Mind TM este un program prin excelenţă experienţial şi transformaţional. Cuprinde exerciţii, dialoguri şi procese care vor conduce la transformarea ta personală şi la potenţare prin metode NLP.

Realitatea ta este este o reflectare a credinţelor, a gândurilor şi atitudinilor tale. Totul porneşte din mintea ta şi este important să recunoşti că inconştientul tău joacă un rol major în succesul financiar sau la lipsa lui.

Ai observat că atunci când eşti cu adevărat congruent cu ceea ce vrei să obţii, pare să fie mai uşor? Este ca şi cum tot universul ar conspira să te ajute.

Dacă vrei să obţii abundenţă şi bogăţie în viaţa ta, învaţă tehnici prin care să o atragi.

Există două componente cheie pentru a crea succesul şi a face bani. Prima şi cea mai evidentă se referă la nivelul de cunoştinţe şi abilităţi: să ştii ce să faci, când să faci şi cum să faci. A doua şi cea mai importantă totuşi se referă la atitudinea mentală şi emoţiile tale subconştiente. Acestea pot acţiona fie ca o rampă de lansare, fie ca o barieră ascunsă. De exemplu, poţi învăţa cum să înoţi, dar dacă ţi-e frică de apă ( = atitudine mentală şi emoţii subconştiente ), nu vei deveni niciodată un bun înotător. Am dreptate? Şi totusi ... frica ta este determinată de ceea ce crezi la nivel intuitiv, nu neaparat la nivel logic ( ex. "Apa este periculoasă." )

Ai de-a face cu banii tot timpul în viaţa ta personală şi profesională. Te concentrezi pe nivelul abilităţilor, pe cum să faci bani, cum să investeşti, dar ..... te-ai gândit vreodată la atitudinea ta mentală şi emoţiile tale faţă de bani şi abilitatea ta de a reuşi? Ştii care sunt credinţele tale nerostite cu privire la bani ?

Sensul pe care îl ataşezi banilor, identitatea ta în relaţie cu banii, credinţele tale faţă de bani, ceea ce percepi că e posibil, ceea ce simţi ca meriţi... sunt factorii decisivi în determinarea succesului tău financiar şi personal.

Credinţele tale sunt ca motorul unei maşini. Poţi să ştii unde vrei să ajungi şi chiar să ai o hartă a drumului pâna acolo, totuşi, dacă motorul nu porneşte, rămâi blocat în acelaşi loc. Setul tău de credinţe este motorul care îţi conduce viaţa şi afacerea.

Înscrierile pentru programele în curs s-au finalizat...

Vom afișa în curând noi date.

Vezi programele curente la Evenimente

Click mai sus pentru alte detalii

Program: 10:00 - 19:00
Cu două pauze de cafea ~ 15 min și pauză de prânz ~ 90 min.

TRAINER: CATALIN ZAHARIA profil...

LOC : str. slt. A. Borneanu nr.2 vezi harta...

COST: 799 lei + TVA -  Cuprinde instruirea, hand-out-uri, și cele două coffee break-uri.

MĂRIMEA GRUPULUI : max.18

Ruperea Blocajelor


Ciclul universal de schimbare: identifică fazele ciclului în fiecare arie din viaţa ta şi foloseste-le în avantajul tău.

Cei 9 atractori cheie: pentru a crea ceea ce vrei: fii regizorul vieţii tale, şi nu spectatorul propriei vieţi.

Atitudini cheie pentru succes: identifică valorile centrale şi umbrele din viaţa ta şi determină ceea ce vrei.

Ce înseamnă banii pentru tine: descoperă conflictele şi credinţele inconştiente care îţi pot sabota acumularea prosperității.

Găseşte nucleul credinţelor limitative inconştiente: identifică sursa atitudinilor tale limitative care generează convingeri limitative.

Schimbarea sistemică

Scapă de obstacole: semafoarele roşii de pe drumul succesului şi properității.

Procesul de schimbare personală: armonizează nucleul credinţelor tale prin cele mai noi şi eficiente metode NLP.

Anticipează evoluţia sistemului: programează-ţi creierul în modul cel mai favorabil pentru a-ţi atinge scopurile.

Defineşte-ţi scopurile: Plan de acţiune, partea I: porneşte prin a crea planul către scopul tău bine formulat, cu evidenţe clare pentru succes şi o profundă înţelegere a implicaţiilor atingerii lui.

Alinierea sistemică: Plan de acţiune, Partea a II-a: intră în contact cu Sinele Tău Înţelept pentru a desăvîrşi strategia personală de a obţine ceea ce vrei.