We love it when our customers Maximize their full Potential.

Din acest motiv avem cei mai buni şi mai creativi oameni din domeniul dezvoltării umane care să construiască programele de care este nevoie cu adevărat.

Am făcut primul pas Mind Master în anul 2004 când am hotărât să urmăm visul de a-i ajuta pe cei din jur să atingă excelenţa. După mulţi ani de pregătire profesională, având la îndemână instrumente valoroase de creativitate, coaching şi evaluare, programele Mind Msster au ajuns să fie căutate de companii la care training-urile obişnuite nu mai funcţionau. Aveau nevoie de soluţii magice pe care le-au găsit la noi. Cătălin Zaharia, fondatorul Mind Master, este recunoscut în piaţă ca autoritate în ceea ce priveşte înţelegerea mecanismului de funcţionare a minţii umane. Poate citi gândurile! Glumim, desigur! Sau nu?!   

Astăzi, am evoluat şi ne-am dezvoltat inclusiv prin parteneriatele cu colegi din țară și din străinătate pentru a furniza un nivel de la care suntem în stare să rezolvăm orice problemă personală sau organizaţională în domeniul resurselor umane.

Serviciile noastre sunt create de către cei mai pasionaţi oameni din industrie, cu reputaţie la nivel internaţional. Folosim cele mai eficiente programe şi instrumente cu ajutorul cărora putem măsura evoluţia potenţialului uman. Folosirea instrumentelor bazate pe măsurători şi cercetări ştiinţifice ne-a ajutat să fim unii dintre cei mai buni profesionişti în domeniul Dezvoltării Potenţialului Uman. 

Continuăm să ne depăşim limitele, cu speranţa şi dorinţa de a construi un viitor în care oamenii să atingă nivelul Excelenţei prin care să poată Contribui la evoluţia oamenilor din jurul lor. Nu crezi că ar fi timpul şi pentru tine să te alături acestei viziuni?

Factori de succes + competenţe + valoare

Desigur ai auzit de training. Poate ai auzit de coaching sau NLP. Însă toate acestea nu înseamnă nimic fără interesul tău, și în plus un profesionist care să te ajute la momentul potrivit.

Nu facem orice fel de coaching, nu facem orice fel de cursuri, nu facem orice fel de formare cu NLP.

POTENȚIAL: Estimarea Factorilor de Succes pentru estimarea de potențial în management, vânzări sau execuție, urmată de feedback și integrare cu obiective de performanță prin Professional Coaching.

EXCELENȚĂ: Evaluare de Competențe în management și vânzări, urmate de training axat pe Modele de Excelență.

CONTRIBUŢIE: Profesionalismul este calea prin care aducem clienților noștri ceea ce au nevoie. Facem asta direct în organizații, prin  organizarea de evenimente speciale pentru dezvoltare personală și profesională, și nu în ultimul rând prin programul de dezvoltare personală și formare NLP Professional.

Serviciile sunt furnizate conform Termenilor și Condițiilor și Politicii de Confidențialitate