FACILITARE Think Tank: Schimbă modul în care gândești în afaceri

Ieri era important să te extinzi cât mai rapid, să angajezi pe cei mai buni, să demarezi cât mai multe proiecte, să faci produse prietenoase cu mediul. Azi e important să reduci cheltuielile, să eficientizezi, să supraviețuiești. Indiferent care sunt valorile la modă, creativitatea şi flexibilitatea sunt cele care fac regula jocului. Fie că te preocupă supraviețuirea, avantajul competitiv sau maximizarea profitului - modul tău de gândire îţi va influenţa viitorul.

Imaginează-ţi întâlniri mai scurte şi mai productive; în care ai nu numai ca ai idei mai inovative...ci idei creative care sunt fezabile. Abilitatea de a te focaliza pe un obiectiv şi de a nu fi atras de fascinația discursului sau argumentării este asigurată de un facilitator profesionist. Într-un cadru comun acceptat de interlocutori şi în care valoarea rezultatelor la fiecare rundă: pentru clienți, angajați, acționari, comunitate şi mai mult? E realizabil! Cu ajutorul FACILITĂRII Think Tank.

În procesul FACILITĂRII Think Tank poți avea o multitudine de idei care te scot din impas şi îți oferă control asupra ceea ce urmează să faci.

FACILITAREA Think Tank propusă de Mind Master se bazează pe munca dr. Edward de Bono, autoritate mondială în gândirea conceptuala şi creativă, şi pe instrumente de Programare Neuro Lingvistică. Îţi punem la dispoziție un "toolkit" unic care te ajută să îţi atingi obiectivele prin ieșirea din tipare.

FOCUS:
Care e modul tău de gândire actual în legătură cu optimizarea personalului în cadrul organizației tale?

 

Cum definim prioritățile?

 

Cum facem un plan de acțiune concret?