NLP Professional înseamnă respectarea unor criterii riguroase legate de metodologia de formare, numărul de ore de training, modalitatea de evaluare şi calificarea trainerilor. Pentru un ghid al consumatorului in multitudinea de certificari NLP si detalii click aici.

NLP Professional urmează o curriculă a Austrian Training Center for NLP/NLPt şi Asociaţiei NLP Professional acreditată în România de Federaţia Română de Psihoterapie pentru formare în Psihoterapie Neuro Lingvistică ! Pentru detalii click aici

Asociatia NLP Professional, in colaborare cu Mind Master Creativ si Austrian Training Center for NLP/NLPt ofera medicilor, psihologilor si altor profesii acceptate, posibilitatea formarii initiale si avansate in NLPt - psihoterapie neuro lingvistica. Formarea NLPt este singura in Romania acreditata de catre Federatia Română de Psihoterapie si de Colegiul Psihologilor din România. 

Este un program creat pentru nevoile mediului de afaceri în scopul dezvoltării potenţialului de leadership prin coaching şi certificării abilităţilor de coaching pentru:

 • profesionişti HR
 • manageri care vor să ofere suport de dezvoltare oamenilor din echipă
 • consultanți organizaționali

 

Obiectivele programului:  

1.      implementarea unui proiect de coaching în context de business

2.      competenţe de coaching validate prin evaluare video și live cu un client

 

Competenţele de coaching dezvoltate vizează:

 • Orientarea spre rezultate
 • Capacitatea de acţiune şi implementare
 • Comunicarea avansată: calibrare, folosirea întrebărilor, comunicare pe canale multiple
 • Crearea de relaţii etice şi de încredere
 • Feedback pentru dezvoltare
 • Responsabilizare: asumarea obiectivelor prin creşterea propriei influenţe
 • Motivare: crearea premizelor de menţinere a schimbării
 • Gândire inovativă: folosirea întrebărilor pentru depăşirea tiparelor de gândire
 • Mediere şi capacitatea de gestionare a conflictului
 • Înţelegerea sistemelor organizaţionale şi a culturii organizaţionale de coaching

 

Parcurgerea curriculei de formare este acreditată de European Coaching Federation la nivelul Certified Basic Coaching Skills - yellow level, si de Asociația Română pentru Coaching – nivelul Specialist în Activități de Coaching conform cu Standardul ocupaţional pentru profesia de „specialist în activităţi de coaching”, autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări. detalii...

Coachingul este un dialog pentru atingerea unui obiectiv, o soluţie şi un proces pentru indivizi, echipe şi organizaţii. 

NLP, ca model şi metodologie pentru comunicare şi interacţiune interumană eficientă, poate fi utilizat direct, cu succes şi eficient în coaching.

Mind Master oferă 3 ani de training avansat NLP Coaching în cooperare cu Austrian Training Center for NLP&NLPt.

Coaching Skills Certification - yellow level - este primul nivel de certificare a abilităţilor de coachig în mediul de afaceri. Este o certificare în coaching acreditată de European Coaching Federation - EuCF.

Practitioner, Master Practitioner si Professional Coach - sunt nivelele avansate de certificare in coaching de catre EuCF.

NLP Professional este un program certificat în Austria ca  Master of Science în Coaching şi Mediere ! Pentru detalii click aici

Este un program de formare, cu o durată de 3 ani, a celor care îşi propun să practice coaching-ul ca profesie. Etapele formării sunt parcurgerea modulelor Start, Intensiv sau High Potential Coach, urmate de Practitioner, Master Practitioner şi Professional Supervised.