Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori, precum si membrilor si clientilor sai

Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a portalului mindmaster.ro.

Portalul Mind Master (www.mindmaster.ro) este operat de societatea  SC Mind Master Creative SRL, cu sediul in Str. slt. Alexandru Borneanu nr.2. et.4, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7202/2004 avand CUI: RO16764012  (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) pentru servicii si produse proprii sau în colaborare cu partenerii, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta.

Fiecare dintre serviciile și produsele oferite pe acest portal pot avea termeni și condiții specifice de utilizare ce se adaugă Termenilor și Condițiilor afișate aici și care trebuie știute și acceptate în mod explict înaintea efectuării oricărei comenzi. 

Administratorul site-ului Mind Master (www.mindmaster.ro)  își rezervă dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, indiferent ca sunt membri, clienți sau vizitatori. În acest scop vă rugăm să intrați periodic pe site pentru a verifica eventualele modificari.

În cazul în care nu sunteti de acord cu termenii și conditiile de utliizare ale site-ului vă rugăm să parăsiți site-ul. Dacă veti continua navigarea pe site sau veți achiziționa produse sau servicii prin intermediul site-ului acest lucru înseamnă ca ați luat la cunoștință de termenii și conditiile de utilizare și sunteti de acord cu acestea.


Continutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Înregistrare membri, parole și raspundere

În vederea asigurării accesului la anumite servicii, produse sau informații va fi necesara stabilirea unui nume de utlizator și parole. Vă solicitam ca aceasta parolă să nu fie comunicată nimanui, pentru a nu aduce prejudicii detinatorului site-ului! În caz contrar, veți fi răspunzator pentru încalcarea obligației de a nu divulga parola.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați ca ați verificat specificațiile produsului sau serviciului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l comanda și plăti.

Exercitarea dreptului de retragere trebuie să fie exprimat neechivoc de catre consumator, cu informarea profesionistului.

În vederea exercitării acestui drept punem la dispoziția consumatorului pagina de contact sau puteți transmite către deținatorul site-ului în formă scrisă orice altă declarație neechivocă în care vă exprimați decizia de retragere din contract.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță urmatoarele (art 16):

Ø Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului și dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunoștință de faptul ca își pierde dreptul de retragere.
Ø Contractele de prestari servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat la cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere în acest caz ;
Ø furnizarea de înregistrări video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate după livrare;
Ø furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;
Ø contracte încheiate în cadrul unor licitații;

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informează mindmaster.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si transmiterea lui prin e-mail la adresa office@mindmaster.ro În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificarii, consumatorul va primi pe e-mail detalii cu privire la solicitarea înaintată.

Administratorul Mind Master (www.mindmaster.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratețea informatiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesarii și utilizarii anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați ca vă asumati integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineti este compromisă, trebuie să anunțati imediat administratorul site-ului. Mind Master Creative S.R.L. nu este responsabilă pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea portal-ului www.mindmaster.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii și conditiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, in conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.mindmaster.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabila individuală sau generală.


Dacă aveți întrebări sau nelamuriri în legatura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  office [at] mindmaster.ro.