Coaching-ul este suportul oferit clientului în procesul de atingere a unui obiectiv specific. Valorile esenţiale ale procesului de coaching sunt confidenţialitatea si libertatea, dar şi provocarea de a avea un punct de vedere extern ce poate fi dat într-un parteneriat cu un coach independent.

Deşi fiecare relaţie este unică, următoarele teme sunt adesea atinse:

-          Adaptarea rapidă la schimbări
-          Creşterea responsabilităţii / detaşarea de suport
-          Rezolvarea de conflicte
-          Dificultăţi de leadership
-          Work/Life balance

Competenţele de coaching sunt conform standardelor EuCF – European Coaching Federation, şi implică 2,5 ani de formare şi dezvoltare.

Îți propunem 2 programe create special pentru atingerea obiectivelor de business prin dezvoltarea competențelor de lider.

Programul individual Lean Talent vizează atingerea obiectivelor de business și creşterea abilităţilor de leadership cu ajutorul sesiunilor de coaching și pe baza evaluării și feedbackului asupra Factori de Succes şi a Ariilor de dezvoltare (Raport PEP management, vânzări sau execuție). detalii...

Talent Development & Coaching - Un program prin care vei fi ghidat spre următorul nivel al performantei tale si in care vei descoperi butoanele pe care sa le apeși astfel încât sa-ti valorifici la maxim potențialul. Iti dorești un mod simplu și eficient de a scoate la iveala potentialul pe care-l ai si pe care nu-l folosesti? detalii...