POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta POLITICA DE CONFIDENTIALITATE („POLITICA”) cuprinde o descriere si se refera la datele personale colectate pe site-ul aflat in proprietatea Mind Master Creative SRL, www.mindmaster.ro pentru servicii si produse proprii sau in colaborare cu Asociatia Mind Master și Asociatia NLP Professional.

Responsabilul cu prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal: Iurcu Elena - office [at] mindmaster.ro


Noi, societatea comerciala SC Mind Master Creative SRL, cu sediul in Str. slt. Alexandru Borneanu nr.2. et.4, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/9202/2004 avand CUI: RO16764012 proprietarul site-ului, suntem Responsabilul cu prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal.

Aceasta POLITICA descrie tipurile de date personale colectate pentru utilizarea site-ului, precum si tipurile de date colectate prin formularele on-line completate de dvs.

Va asiguram ca respectam cu strictete confidentialitatea datelor dvs. in calitate de utilizatori, clienti existenti sau potentiali clienti si ne angajam sa nu transmitem datele dumneavoastra personale catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari viitoare.

De asemenea declaram ca vom colecta datele dvs. numai daca sunt furnizate voluntar.

CE DATE PERSONALE COLECTAM
Date de contact: nume, prenume, email, numar de telefon, adresa de livrare (daca se comanda un produs fizic).
Informatii de logare si cont: include nume (username) si parola.

Imagini, foto, video-uri, materiale audio: In virtutea interesului nostru legitim de a monetiza in cat mai multe feluri materialele produse de noi, vom utiliza suplimentar inregistrarile cursurilor, webinariilor sustinute de noi. Prin inscrierea la curs/webinar/program de training si prin acceptarea prezentului set de termeni si conditii, participantul accepta ca Mind Master Creative S.R.L.  poate utiliza folografiile, materialele video sau audio create de personalul sau contractorii pe perioada cursurilor, fara sa fie nevoie de solicitarea speciala a unui accept al participantului.

DE CE PRELUCRAM SI CUM DATELE PERSONALE
Solicitam adresa de email pentru a-ti furniza informatii despre produsele si serviciile noastre, despre promotii, despre evenimentele viitoare pe care le organizam sau pentru a-ti trimite newsletter-ul. De asemenea vom folosi adresa de email pentru a solutiona eventualele plangeri sau reclamatii privind produsele/serviciile comandate.
Numele si prenumele sunt solicitate pentru adresare și contact.
Solicitam numarul de telefon pentru a-ti comunica detalii despre evenimentele la care te-ai incris, pentru a te contacta pentru detalii suplimentare livrarii produsului, prestarii serviciului sau pentru a-ti comunica oferte si promotii despre cursurile sau evenimentele noastre, daca ai optat pentru acest lucru.
Username-ul si parola sunt colectate in scopul autentificarii tale pe site, astfel incat sa beneficiezi de serviciile si/sau produsele comandate.
Adresa este colectata de noi in scopul exclusiv al expedierii și facturarii produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră. De asemenea vom folosi adresa pentru a solutiona eventualele plangeri sau reclamatii privind produsele/serviciile comandate in vederea comunicarilor ce se vor efectua.
Imagini, foto, video-uri, materiale audio sunt colectate in scopul promovarilor de marketing si cu scop formativ in urma acordului explicit din contractele pe care le incheiem.

DE LA CINE SI CUM COLECTAM DATELE PERSONALE
Colectam datele personale de la dvs. prin folosirea unui formular web, unui formular electronic sau unui formular printat.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE
Temeiul legal al prelucrarii este:
- Consimtamantul dvs.;
- Un contract la care sunteti deja parte;
- O cerere de oferta facuta inainte de a achizitiona un program sau un serviciu;
- Interesul legitim.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE PERSONALE?
Pastram datele Dvs. doar atat timp cat aceasta este necesar pentru a ne indeplini o obligatie contractuala si dupa aceea in continuare pana la expirarea termenelor de prescriptie in care ar putea aparea dispute cu privire la indeplinirea obligatiei contractuale, sau dupa caz, cat este necesar pentru indeplinirea obligatiilor legale cum ar fi spre exemplu cea de a arhiva si pastra facturile conform legii contabilitatii sau atat timp cat avem un interes legitim cum ar fi pastrarea unor date pentru a ne mentine evaluarile si acreditarile sau pentru a elibera diplome sau adeverinte care sa ateste calificarea profesionala in cazul pierderii acestora sau pentru a da posibilitatea continuarii studiilor sau in alte cazuri similare.

In toate cazurile vom prelucra strict datele necesare si numai in vederea scopurilor pentru care ni le-ati comunicat si strict pe perioada in care este necesar realizarii scopurilor.

In cazul in care nu sunteti client si nu avem fata de Dvs. o obligatie legala sau contractuala, dar va abonati pentru a primi comunicarile noastre, noi vom prelucra datele comunicate noua in acest scop pana la dezabonare.

Daca ne solicitati stergerea datelor, in  acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare de stergere, vom proceda la stergerea datelor, cu exceptia situatiilor in care suntem obligati sa le pastram.

CUI TRANSFERAM DATELE PERSONALE
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Mind Master Creative S.R.L. și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, imputerniciti, procesatori de plati sau firme de curierat (doar in situatia livrarilor de produse sau materiale comandate).

De asemenea, in cazul in care se vor schimba asociatii Mind Master Creative S.R.L., sau in caz de divizare, reorganizare, dizolvare, insolventa, este posibil sa transferam datele tale catre noii detinatori sau administratori/lichidatori.

Datele personale nu sunt transferate în țări din afara UE sau CEE, sau către organizații internaționale.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

CARE SUNT DREPTURILE DVS. REFERITOARE LA PROTECTIA DATELOR
1. Dreptul la Informare;
2. Dreptul de acces la datele prelucrate:.
3. Dreptul de rectificarea datelor sau completarea acestora;
4.  Dreptul de stergerea datelor;
5. Dreptul de restrictionare datelor;
6. Dreptul de portabilitatea datelor;
7. Dreptul de opozitie cu privire la prelucrarea datelor: Dreptul dvs. de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Este un drept pe care îl aveți în orice moment.

Dacă vă procesăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, inclusiv profilarea (în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct), atunci trebuie să vă aducem la cunoștință, în mod explicit, acest drept, cel mai târziu la momentul primei comunicări cu dvs. și trebuie să vă prezentăm acest drept în mod clar și separat de orice altă informație.

Aveţi dreptul de a ne cere o declaraţie despre datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în legătură cu dumneavoastră, de a vă rectifica datele sau de a vă şterge informaţiile, de a vă retrage consimţământul dat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau de a vă scoate de pe listele noastre de mesaje
8. Procesul decizional automatizat: Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata (inclusiv crearea de profiluri), care produce efecte juridice;

ACCESUL MINORILOR
Conţinutul site-urilor si materialelor detinute de Mind Master Creative S.R.L. nu este destinat minorilor, dar conţinutul său nu este vătămator pentru aceştia. Nu colectam informatii si date ale minorilor sub 16 ani.

MASURI DE SECURITATE
Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.
Mind Master Creative S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Mind Master Creative S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Serviciul de rezervare AddThis
Acest portal conține plug-in-uri „AddThis" care permit setarea de pagini rezervate sau partajarea conținutului site-ului prin intermediul rețelelor de socializare. La utilizarea „AddThis“ se utilizează cookies. Datele generate în acest proces (cum ar fi data de utilizare sau limba browser-ului) sunt transmise către AddThis LLC în SUA și prelucrate acolo. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor de către AddThis LLC și politica de confidențialitate a AddThis LLC, vă rugăm să vizitați www.addthis.com/privacy. Acest site conține, în special, informații despre tipul de date prelucrate și scopul aferent. Datele respective nu sunt nici analizate, nici prelucrate de noi. Prin utilizarea câmpului „AddThis", utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor de către AddThis LLC în măsura în care acest lucru este evident pe site-ul „www.addthis.com”. Puteți să vă opuneți utilizării datelor dvs. în orice moment, utilizând un „cookie de dezactivare". Informații suplimentare pot fi găsite și pe site-ul web al AddThis LLC.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati la https://www.mindmaster.ro/Adresa 

Mind Master Creative S.R.L. ia în serios aspectele legate de confidenţialitate şi intenţionează să rămână în prima linie în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

Protecția datelor cu caracter personal

Mind Master Creative SRL este procesator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP sub nr. 0024970.

Respectăm datele cu caracter personal precum și securitatea informațiilor furnizate atunci când utilizați acest website, scop în care se aplică Politica de Confidențialitate.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Mind Master Creative SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizați.

Scopul colectării datelor este furnizarea de cursuri și programe de dezvoltare personală și profesională, selecție și plasare forță de muncă.