Dynamic Spin Release™ (DSR) (Eliberarea Energiei prin Rotaţie)  este o abordare complementară care te ajută să eliberezi tiparele de gândire negative, credinţele limitative, durerea fizică, conflictele inconştiente şi alte tipuri variate de indispoziţii minte-trup.

Dezvoltată la origini de către Kris şi Tim Hallbom, noua şi captivanta metodologie poate fi folosită în mai multe moduri ce te ajută rapid să obţii rezultatele pe care le doreşti pentru tine şi pentru alţii.

Aşa cum Pământul se roteşte în jurul Soarelui şi Luna în jurul Pământului, Kriss şi Tim au descoperit că gândurile, sentimentele şi credinţele noastre au o anumită calitate de rotaţie a lor, de asemenea. Împreună, ei au combinat în mod puternic conceptul universal de rotaţie cu domeniul NLP-ului, hipnozei, metaforelor operaţionale şi lucrul cu energia – pentru a crea zeci de tehnici care pot fi aplicate aproape oricărei probleme legate de starea sau de gândurile negative.

Nu numai că DSR funcţionează bine cu problemele, dar poţi să o foloseşti şi pentru a adăuga mai multă distracţie şi bucurie vieţii tale şi pentru a deveni mai mult din ceea ce îţi doreşti să devii.  În timpul programului special de două zile vei învăţa o varietate de procese noi şi inovatoare pentru a crea schimbări profunde care se bazează pe ideea că gândurile sentimentele şi credinţele se rotesc. Acest process intuitive este uşor de folosit cu tine însăţi dar şi cu alţii şi poate fi învăţat rapid. Este de asemenea practice şi efectiv şi funcţionează bine cu copiii.

În timpul trainingului DSR vei învăţa cum să:

•   transformi în mod pozitiv tiparele negative de gândire, durerea fizică şi sentimentele prin puterea rotaţiei

•   ştergi orice credinţă limitativă care te reţine de la atingerea noilor culmi ale succesului personal şi professional

•   intri rapid în starea profundă de meditaţie sau te energizezi când eşti obosit

•   înveţi noi 7 strategii DSR şi tehnici care sunt uşor de folosit cu oricine, inclusive cu tine însăţi

•    descoperi şi aplici 15 principii DSR şi câştigi măiestri în aplicarea acestui process

•   triezi metaforele operaţionale şi distincţiile inconştiente ale fiecărei rotaţii  

•   foloseşti uşor tiparele de limbaj NLP pentru a creşte eficienţa muncii DSR când lucrezi cu alţii.

•   dezvolţi competenţele şi abilităţile de a lucra cu orice problem care poate apărea în timplu acestui process

•   transformi orice problemă prin rotaţia kinestezică cu mişcările natural ale corpului

•   creezi uşor şi menţii o stare personal de excelenţă prin schimbarea vitezei şi direcţiei fiecărei rotaţii

•    foloseşti efficient procesul DSR chiar şi cu copiii mici şi bebeluşii

•   detectezi  rapid natura non-verbală şi lingvistică a rotaţiei

•   integrezi conflictele inconştiente într-un mod nou şi puternic

•    înţelegi natura enrergetică a rotaţiei şi cum poţi să o foloseşti pentru a creşte calitatea vieţii tale în general

•   foloseşti conceptual de rotaţie pentru a intensifica orice altă tehnică de schimbare cu care lucrezi de obicei

TIM HALLBOM

Tim Hallbom este considerat unul din cei mai talentaţi trainri NLP din lume. Este cunoscut la nivel internaţional ca expert în schimbarea credinţelor limitative prin intermediul NLP. Este deasemenea co-autorul unora din cele mai bine vândute cărţi:  Beliefs: Pathways to Health and Well-being (Credinţe – căi către sănătate şi bunăstare) şi NLP: The New Technology of Achievement (NLP – noua tehnologie a realizării).

În timpul carierei sale, Tim a lucrat cu indivizi şi organizaţii, a scris articole şi cărţi, a înfiinţat centre de training şi organizaţii profesionale, a ţinuţ dicursuri la conferinţe şi a predat peste tot în lume. Vasta sa experienţă şi flexibilitatea înnăscută îl ajută să aibă success cu orice persoană cu care lucrează. Tim se dedică în a ajuta persoanele să aibă schimbările în viaţă pe care şi le doresc şi aduce îmbunătăţiri fundamentale organizaţiilor.

Tim a contribuit imens la baza de cunoştinţe în domeniul NLP-ului. El a rafinat şi a susţinut procese ca re-imprintingul, integrarea credinţelor conflictuale şi folosirea indiciilor oculari. A dezvoltat un număr de tehnici NLP, inclusive una pentru schimbarea credinţelor limitative, lucrând cu dublul orb şi cu probleme de sănătate asociate.

Datorită extraordinarei sale contribuţii în domeniul NLP şi coaching-ului a fost numit recent ca diplomat internaţional în NLP de către International Academy of Behavioral Medicine.  (Academia Internaţională a Comportamentului Medical).

Tim a fost implicat în domniul NLP din 1979 şi a derulat cursuri NLP oriunde în lume de atunci încoace. Tim a fost întotdeauna mai mult decât un trainer. În timpul carierei sale în NLP a făcut în mod constant terapie, coaching şi consultanţă cu persoane şi organizaţii de pe tot globul. Munca sa în domeniu i-a permis să facă multe descoperiri despre comportamentul uman şi schimbări pe care nu le-ar fi putut face dacă munca sa ar fi fost limitată doar la training.

În 1992 Tim a creat Graduate School (Şcoala de Absolvenţi) în NLP cu Robert Dilts şi Suzy Smith , programul Health Certification Training Program fiindc considerat unul dintre cele mai avansate programe de training cu NLP din lume.

El şi soţia lui Kris sunt co-dezvoltatorii programului Whealthy Mind care a fost susţinut în mai mult de 20 de ţări. De asemenea, Tim a avut multe contribuţii în domeniul coaching-ului profesional. Programul său de certificare în coaching, NLP Coach Certification a fost  primul program bazat pe NLP din America de Nord recunoscut de ICF (International Coach Federation).

Ultima lui carte, Coaching in the Workplace (Coaching în mediul de lucru) este un ghid complet de coaching pentru manageri.

Tim este de asemenea recunoscut de unele din cele mai bune institute de NLP din lume: International Teaching Seminars (ITS) în Londra,  Institute for Eclectic Psychology (Instititul pentru Psihologie Eclectică) în Olanda, NLP University  cu Robert Dilts şi NLP Comprehensive cu Steve si Connirae Andreas.

Institutul lui Tim pe care îl conduce împreună cu soţia şi partenera lui, Kris, este NLP Institute of California. Ca institute recunoscut internaţional, NLPCA este cunoscut pentru calitatea trainingurilor şi înalta integritate. Tim a organizat şi predat peste 60 de traininguri NLP Practitioner în institutul propriu şi a avut mii de absolvenţi încântaţi.

Ultimul lor program dezvoltat din martie 2008 este Dynamic Spin Release – ce se ocupă de nişte procese noi şi uimitoare.

De asemenea lucrează la o nouă carte care descrie car şi consistent modurile în care pot şi identificate şi schimbate credinţele limitative.

Tim este autorul şi co-autorul a numeroase articole, cărţi, emisiuni de radio şi publicaţii video. Lista lor poate fi consultată aici.

An internationally recognized institute, NLPCA is known for its quality of training and high integrity. Tim has also organized and taught over 60 NLP Practitioner Trainings at his own institutes, and has thousands of satisfied graduates. He and Kris are currently working on a program for an amazing new process called Dynamic Spin Release, which they have been developing since March of 2008.  They are also working on a new book that describes clear and consistent ways to identify and change limiting beliefs. In November of 2009, they will both be keynoting the International NLP Conference in London on Dynamic Spin Release.

Tim a învăţat NLP în anii 80 de la Richard Bandler şi John Grinder.

A fost preşedintele Asociaţiei Naţionale NLP în 1990, care ulterior s-a transformat în Asociaţia Internaţională pentru NLP.

A înfiinţat şi a fost preşedintele Institutului Internaţional pentru Studii Avansate în Sănătate (IASH) cu Robert Dilts şi Suzy Smith, unde astăzi este consultant.

A înfiinţat Anchorpoint Institute cu Suzi Smith,  unde în completare la programele de training a publicat şi Point NLP Journal– cea mai citită publicaţie de NLP în lume la acea vreme distribuită în mai mult de 30 de ţări.

Este de asemenea un psihoterapeut licenţiat în perioada 1978 – 1999 când a început să practice activ ca şi coach.

 

KRIS HALLBOM

Kristine Hallbom este un trainer internaţional, autor şi coach. Este co-fondator al Institului NLP California şi a programului theWealthyMind™ . Susţine traininguri în multe părţi ale lumii incluzând Europa, America de Sud, Australia şi Statele Unite. A contribuit la realizarea cărţii Your Mind Power: Strategies for Behaviour Change (2008) şi la cea mai bine vândută carte, , Alternative Medicine—The Definitive Guide (1994). Este de asemenea autoarea a numeroase articole despre NLP, psihologie, gândire sistemică şi prosperitate. Este recunoscută pentru abilitatea sa de a traduce idei complexe în abilităţi practice şi pentru căldura de care dă dovadă.

Kris a avut întodeauna o pasiune interioară de a-I ajuta pe oameni să îşi atingă scopurile şi visele. Ea a petrecut ultimele douăzeci de ani explorând principiile sistemelor auto-organizate, NLP şi spiritualitatea şi modul în care acestea relaţionează cu mintea umană, manifestarea şi tiparele comportamentale ale succesului. Ea a primit BA în Psihologie şi Limbi la Universitatea Souther Utah unde a devenit prima dată interesată în psihologie, teoria sistemelor şi latura spirituală a vieţii.

Kris a început să studieze NLP în timpul studenţiei şi a ajuns trainer NLP certificat. Mai târziu s-a implicat în domeniul coaching-ului şi a ajutat multe persoane să atingă un nivel superior al succesului în timpul practicii sale private ca şi coach.

În 1999 Kris s-a mutat în California de Nord cu soţul ei, Tim pentru a conduce  Institutul NLP & Coaching şi Academia pentru Coaching & NLP. De atunci, focusul ei primar a fost să furnizeze traininguri pentru abilităţi de bază publicului larg şi life coaching indivizilor. În iulie 2000 Kris şi Tim au înfiinţat WealthyMind International care oferă programul foarte apreciat, the WealthyMind™ şi certificarea the WealthyMind™ în multe locuri din lume.

În timpul său liber, Kris citeşte, scrie, călătoreşte şi contemplează misterele adânci ale vieţii. Acum locuieşte în San Francisco Bay împreună cu soţul său, Tim.

Articolele sale pot fi găsite aici:  www.nlpca.com, http://www.thewealthymind.com  and http://www.nlpcoachprogram.com 

Înscrierile pentru programele în curs s-au finalizat...

Vom afișa în curând noi date.

Vezi programele curente la Evenimente

Click mai sus pt detalii

Dynamic Spin Release
1 zi

10:00 - 18:00
Cu două pauze de cafea ~ 15 min și pauză de prânz ~ 90 min.

TRAINERI: Tim Hallbom, USA
LOC: str. slt. Alexandru Borneanu nr.2 

COST: 800 lei Cuprinde instruirea, hand-out-uri, și cele două coffee break-uri.
Locuri: 24

Ce spun participanţii despre Dynamic Spin Release™ (DSR)

"Rotaţia de energie pe cre o dezvolţi este absolute fantastic şi foarte distractivă ca NLP-ul folosit în primele zile. În practiva noastră privată suntem obişnuiţi să o folosim pentru a trata dependenţa de jocuri, dependenţa sexual, hipertensiunea, etc. Oamenii de la curs au învăţat-o atât de repede încât chiar au ameţit. -  Merville Crate, New Brunswick, Canada, hipnoterapeut

"Mulţumesc pentru rezultatele extraordinare ale procesului DSR de ieri. M-am trezit azi dimineaţă şi nu am mai experimentat nici o ameţeală sau vertigo când m-am ridicat. Este pentru prima dată în câteva luni când nu experimentez nici unul din aceste simptome.” - Richard Van Cleave, Mill Valley, CA, consultant financiar şi instructor

"Coach-ul meu Kris a folosit DSR în câteva ocazii când a lucrat cu mine. Iubesc această tehnică pentru că este rapidă şi uşoară şi are multe aplicaţii şi are rezultate minunate. Am folosit de a semenea DSR cu unii din clienţii mei şi am avut rezultate extraordinare. DSR este o tehnică excelentă atât din punct de vedere al practicianului cât şi din punct de vedere al clientului şi personal, eu o iubesc!”- Pamela Course, Melbourne, Australia, manager de echipă

"Am folosit DSR cu o persoană care se trezea în mijlocul nopţii să mănânce. Obiectul nu s-a rotit, ci a pulsat dinăuntru înafară, asfel că a trebuit să inversez direcţia rotaţiei. Sunt fericită să spun că ea nu mai mănâncă noaptea şi a fost capabilă să se elibereze de dependenţa de mâncare cu o singură rotaţie.”+ Joni Holling, Ojai, California, NLP Life and Intuitive Coach

Am avut plăcerea şi experienţa DSR de multe ori şi de fiecare dată a fost o comoară în viaţa mea. Făcând procesul DSR nu numai că mi-am alinat durerea emoţională, dar procesul a spălat sufletul meu şi întotdeauna m-a lăsat simţindu-mă nouă şi reînviată. DSR este proiectată systematic pentru a crea schimbări permanente şi durabile. Este innovatoare şi este destinată să lase o amprentă puternică în comunitatea NLP.”- Amina Zamani, Sacramento, California, producător de film

"Am folosit DSR cu clienţii având rezultate uimitoare. Am lucrat cu o clientă diagnosticată cu ADHD şi fiecare sesiune trecea doar încercând să se concentreze. Am făcut tehnica de rotaţie cu ea şi de atunci aproape toate simptomele au dispărut. Acum stă locului în timpul sesiunii şi se poate concentra cu uşurinţă. Nu-I vine să creadă! Am vrut să împărtăşesc asta cu tine pentru că m-am întâlnit cu această clientă 2 ani cu succese minore până acum. Sper să nu vrea înapoi banii din ultimii doi ani.” – anonim, terapeut de familie şi cuplu

"Am avut mulţi clienţi care au avut experienţe minunate, rezultate positive când au experimentat DSR. Am avut success utilizând acest proces lucrând cu orice de la probleme individuale şi fizice ale clienţilor până la a-I ajuta să echilibreze sistemele din viaţă. De asemenea, o folosesc în propria mea viaţă pentru a lucre cu orice de la probleme de sănătate la probleme de afaceri, pentru a elibera stresul si a elimina credinţele limitative.”- Don DeMaderios, Hermosa Beach, California, Professional Life Coach and Business Consultant