Mihaela este primul trainer independent din România certificat Six Thinking Hats de către dBTS, licenţă obţinută în martie 2004 în Riga, prin Cavendish Information Products, Ltd,UK - Master Trainer: Peter de Bono.

Prima întîlnire cu sistemul de gândire de Bono a avut loc în 2002 când Peter de Bono a ţinut primul workshop în România. Apoi a urmat workshop-urile CoRT, iar în martie 2004 a participat la training-ul Lateral Thinking cu Peter de Bono. În august 2005 a obtinut licenta Lateral Thinking în urma training-ului de formare din Tallin cu Peter de Bono. Este de asemenea instructor CoRT (Cognitive Research Trust-lecţii de gândire pentru copii şi studenţi) autorizat pentru Romania.

Din noiembrie 2006 este Master Trainer pe metoda Six Thinking Hats având dreptul să formeze alţi traineri STH pe teritoriul Romaniei.

A absolvit Facultatea de Psihologie, Universitatea Al.I.Cuza, Iaşi şi masterul "Evaluarea, formarea şi consilierea psihologică a personalului", în cadrul aceleiaşi universităţi.

 

 

În urma cursurilor cu acreditare CNFPA este formator, manager de proiect, fotograf şi specialist în activitatea de coaching.

A urmat formarea în coaching şi psihoterapie neurolingvistică în colaborare cu Austrian Training Center în NLP cu traineri din SUA, Polonia, Croatia, Austria şi Romania, devenind coach recunoscut EuCF.

 

De asemenea, Mihaela este psihoterapeut acreditat CoPSI şi profesează în cabinetul propriu. 

Mihaela este căsătorită cu Cătălin şi are doi copii, Ioana şi Robert.