Cine sunt eu?                                                                                                           

De cand ma stiu ma ocup de oameni, in toate formele a ceea ce reprezinta conceptul de “resurse umane”.

Se intelege deci, ca imi plac foarte mult oamenii. Toti oamenii: cei care se cunosc pentru ca stiu ce pot oferi, cei care nu se cunosc pentru ca ii pot ajuta sa se descopere; cei angrenati in sisteme si companii mari si care isi cunosc foarte bine locul si rolul intr-un intreg mecanism, dar si cei care doresc sa construiasca independent, propriile sisteme.

Sunt casatorita, am un baiat adolescent si ma consider un om implinit si norocos.

Crezul meu

Fiecare om are ceva bun de oferit, trebuie doar sa fii capabil sa gasesti si sa valorifici resursele lui.

Scopul meu in viata profesionala dar si in cea personala

Sa contribui la descoperirea resurselor si potentialului din fiecare persoana cu care intru in contact si sa o conving ca tot ce trebuie sa faca este sa creada ca are tot ce este nevoie pentru a gasi solutia potrivita oricand.

Ce am facut pana acum?

Multi ani de resurse umane, cum spuneam, in principal in organizatii mari si foarte mari. Si, ca sa urmam traiectoria fireasca a “resursei umane” de la intrarea intr-o companie si mai departe, am avut roluri diverse: recrutare, induction, training, evaluare, dezvoltare, promovare. Dar si roluri cum ar fi management de proiect, design organizational, process management, consiliere in cariera, proiecte motivationale, assessment center, mentoring. Am facut mereu parte din echipe, mari sau mai mici, fie ca le-am coordonat, fie ca am fost specialist sau expert.

Ce vreau sa fac in continuare si care este rolul meu?

Vreau, imi doresc sa fiu mereu  conectata la lumea adevarata a oamenilor, sa-i motivez sa-si descopere potentialul si sa il valorifice.

Pe ce contez?

Contez pe resursele care exista in fiecare dintre noi.

In ce nu cred?

Nu cred in probleme  fara solutii  si in retete sau sabloane. Fiecare dintre noi este diferit si nu cred deloc in retetele universale sau solutiile bune la toate.

Concluzie

Cu cat crezi mai mult in oameni cu atât întâlnești mai multi oameni valoroși!

Profil LinkedIn