NLP Professional - NLPt

Un program al Asociației NLP Professional acreditat de către Federatia Română de Psihoterapie (2008) și Colegiul Psihologilor din Romania (2010 RF-II-B-76 și reavizat în 2016) și organizat de Mind Master conform citeriilor de fomare la nivel European Certified Psychotherapist ECP.

Este o formare în Psihoterapie Neuro LIngvistică - NLPt  la un standard al European Certified Psychotherapist - ECP al Asociației Europene de Psihoterapie - EAP și European Association for Neuro Linguistic Psychotherapy EANLPt şi cuprinde următoarele etape:

Start este un format de training unic în România care îţi prezintă tehnici de bază ale Programarii Neuro-Lingvistice (NLP) şi îţi ghidează primii paşi pentru formarea abilităților de Coaching și NLPt.

Intensiv  te pune în faţa unei experienţe personale profunde cu modele lingvistice și corporale, strategii de coaching îmbinate cu tehnici NLP. În acest mod poţi mai bine să evaluezi ce înseamnă mai departe formarea primului an NLP Practitioner.

Practitioner  & Master Practitioner este o formare profesionistă creată de Austrian Training Center for NLP/NLPt  ce aduce în formarea NLPt abilități de coaching, mediere şi modelare cu NLP.

Nivelul Professional Supervised din anul 3 și 4 pentru NLPt este programul de certificare pentru nivelul autonom în Psihoterapie Neuro Lingvistică - NLPt.

O echipă internaţională de 7 traineri cu experienţă în programarea neuro-lingvistica din Austria, Polonia, Romania, Croaţia şi SUA îţi vor asigura cele mai bune resurse tehnologice (coaching video asistat), informaţionale şi psihologice necesare în lucrul profesional cu NLP în coaching sau psihoterapie.

NLP Amator

Coaching & NLP Professional / NLP Amator

NLP Comercial
Coaching & NLP Professional / NLP Comercial

NLP Professional
Coaching & NLP Professional

 

Peter Schutz, Sid Jacobson, PhD și Tim Hallbom

sunt invitații speciali în programul de formare NLP Professional. Ei sunt Guest Trainer al celor mai mari institute de training NLP, fiind unii din cei mai experimentaţi traineri NLP din lume. Au condus programe de training şi coaching cu NLP in SUA, Europa, America de Sud şi Asia.

Intrarea în acest program este constituită din 2 zile introductive (Start) şi un seminar intensiv de 5 zile (Intensiv) în care sunt prezentate modelele de bază NLP şi primele modele de coaching şi self management pentru viaţa de zi cu zi şi cea profesională.

În primul an, accentul este pus pe coaching şi mediere (31 zile, stagiul NLP Professional - Practitioner) şi sunt asimilate bazele procesului de coaching în teorie şi practică: identificarea clară a stării actuale şi dezvoltarea celei dorite, considerarea efectelor sistemice ale atingerii obiectivului şi a căii parcurse, clarificarea obstacolelor şi găsirea resurselor interne şi externe necesare. Baza metodologică este Modelul Obiectiv-Coaching NLP, aplicaţiile Modelului Lingvistic, tehnici de interviu şi punere de întrebări, lucrul cu structurile gândirii şi comportamentului conştient şi inconştient, crearea şi menţinerea flexibilitătii, abilitatea şi antrenamentul necesar pentru a lucra cu strategiile de rezolvare a conflictelor. Experienţa personală, video trainingul, lucrul în grupe şi supervizarea contrbuie la integrarea părţilor cursului. 

Ai o şansă unică a unei formări in anul 1 de formare -  Practitioner conduse de o echipă internaţională de traineri NLP. Este o întâlnire a stilului european cu cel american de training şi coaching.

În al doilea an, accentul este pus pe coaching şi dezvoltarea de proiect (32 zile, stagiul NLP Professional Master Practitioner) este centrat pe lucrul cu evaluarea şi lucrul cu sistemul de credinţe a clientului în timpul procesului de coaching. Aspectele sistemice sunt mai puternic evidenţiate, atenţia este direcţionată acum către structurile de bază a personalităţii umane şi a filtrelor de gîndire precum şi asupra modelării strategiilor de succes ale indivizilor performanţi. Intensiva experienţă personală, video trainingul, crearea de proiecte, lucrul în grupe, practica de coaching şi supervizarea contribuie la profesionalismul şi integrarea experienţei din timpul seminariilor.

În al treilea an (stagiul Advanced NLP Professional) pregatirea abilitatilor de coaching va fi completată de workshopuri speciale - Etica&Contractare, Abordarea Crizei, Normalitate & Patologie, Supervizare - precum şi finalizarea orelor necesare de supervizare (100 ore) şi experienţă personală (30 ore).

Mai multe informatii despre Psihoterapia Neuro-Lingvistica.