All Posts Term: NLP Professional
5 post(s) found
NLP ProfessionalNLPt

NLP Leadership Summit 2018

NLP Leadership Summit 2018 s-a încheiat de curând. 75 de lideri, cu cel puțin 15 ani experiență în formarea NLP, au participat pentru a clădi un viitor bun acestui domeniu de studiu și aplicații. Prima mea participare (Cătălin Zaharia) a fost in 2016, fiind primul formator NLP invitat din România.
Dezvoltare PersonalaNLP Professional

Cele cinci simţuri în învăţare

În domeniul educaţional se ştie că există o bază senzorială pentru modul în care învăţăm.

Predarea/comunicarea înseamnă să transmitem ceea ce vedem, auzim şi simţim către altcineva. Avem nevoie să îi facem pe elevi să vadă imaginea, să audă sunetele şi cuvintele şi să simtă emoţiile legate de acel lucru nou pe care îl învaţă. Mai rar gustul şi mirosul. Nu este nici magic, nici dificil, dar este important. O mare parte din ceea ce oamenii numesc „dificultăţi de învăţare” sunt doar indicii ale faptului că modul în care folosim informaţia senzorială nu funcţionează foarte bine.

NLP Professional

Un ghid al consumatorului prin multitudinea de certificări NLP

O perspectivă Europeanăde Peter Schütz
Trainingul de certificare NLP, urmând o tradiţie a formării profesionale din Statele Unite, (practician în avocatură, practictician în medicină) este uzual numit "NLP-Practitioner", însă este extrem de divers ca profil, lungime, profunzime, conţinut şi stil. Lipsa profesionalismului şi a standardelor credibile este adevărată şi pentru certificările NLP. Deci dacă întâlneşti persoane care se descriu pe sine ca NLP Practitioner sau trainer NLP nu este uşor să discerni ce trebuie să te aştepţi în termeni de competenţă, abilităţi şi atitudine.

NLP Professional

Si totusi ce este NLP?

Am primit acesta intrebare la unul din cursurile introductive NLP - NLP Start.Fata de anul 2001 cand un prieten mi-a spus ca invata la Master ceva interesant numit NLP, si am inceput sa caut informatii despre NLP si nu am gasit mai nimic pe net, acum exista o abundenta de aplicatii, definitii, asociatii si practicanti. Fiecare cu parerea si interpretarea personala asupra ce inseamna NLP.Vorba aia...
Catalin Zaharia
 Mind Master
 22  2764  26.03.2020
Lucia Manole
 Mind Master
 6  1178  08.07.2015
Mihaela Zaharia
 Mind Master
 5  1213  22.05.2018
Mind Master
 Mind Master
 2  1272  20.04.2015